FoodSportenTipsTussendoortjes

Mijn favoriete Body&Fit producten

geschreven door Marit mei 10, 2018 7 Comments

Het is weer tijd voor een blog met mijn favoriete Body & Fit producten! Sinds het moment dat ik bezig ben met krachttraining, fit en sterk worden en blijven bestel ik regelmatig bij Body & Fit. En zoals vast wel duidelijk is: I love it! Ik krijg veel vragen over mijn bestellingen, wat ik zoal bestel, waarom en wanneer ik dit gebruik. Ik heb altijd wat basisproducten in huis (die heb ik al eens in deze blog verteld) en daarnaast vind ik het leuk om af en toe nieuwe producten te bestellen, te testen en jullie hier weer van op de hoogte te houden. Hieronder vertel ik je mijn favoriete producten van dit moment:

 • Whey Perfection
  Eiwitpoeder heb ik altijd in huis. Ik zou niet zonder kunnen! Ik gebruik het altijd in mijn ontbijt en vaak ook in mijn baksels. Ik bestel altijd een hele pot, kost wat, maar daar kun je heel lang mee. En ik kies altijd voor de smaak vanille, verveelt nooit en past overal bij.
 • Perfection Crunchy
  De crunchy Smartbar is niet langer meer favoriet, maar de Perfection Crunchy in de smaak Chocolate Cookie spant de kroon! Ik ben hier serieus al een paar maanden verslaafd aan (als in, ik eet ‘m bijna dagelijks) en nog vind ik ‘m zo lekker! Ik vind het net een gezonde twix! Een tijdje terug schreef ik een blog over alle B&F eiwitrepen, die kun je hier lezen.
 • Nocco
  In de winter drink ik het amper, maar als de temperatuur boven de 15 graden is, dan drink ik dit het liefst elke dag, in mijn favoriete smaak peer. Een tray is redelijk prijzig, maar ik bedenk dan altijd maar dat ik verder geen frisdrank in de supermarkt koop en ik drink het ook niet elke dag. In het blikje zitten BCAA’s en cafeïne, het stimuleert het spieropbouwproces en het geeft energie. Een lekker koud drankje voor het sporten, of gewoon tussendoor (niet voor het slapengaan trouwens).
 • Popcorn
  Nu kocht ik al wekelijks de Propercorn, maar sinds een tijdje kun je ook de Sweet&Salty (favoriete smaak) van het B&F huismerk bestellen. Goedkoper dus, maar nog beter: in kleine zakjes, dus dat betekent portiecontrole! Erg fijn, want ik kon zo een hele zak opeten. Ik eet het wel eens op het einde van de middag, wanneer ik trek heb en het nog geen tijd voor avondeten is, of in de avond bij de tv. Ook vind ik het leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld vriendinnen, zodat we wat lekkers te knabbelen hebben op tafel.
 • Speltmeel
  Handig voor de cakes en pannenkoekjes die in de Fit with Marit keuken regelmatig gebakken worden. Altijd mee bestellen, zodat ik niet zonder zit!
 • Kwark met noten en karamelsaus
  Als ik in de avond nog trek heb en bijvoorbeeld die dag krachttraining heb gedaan, vind ik het fijn om nog een bakje kwark te nemen met gemengde noten en om het af te maken de karamelsaus van Walden Farm. Verslavend lekker! Gebruik de saus ook vaak voor mijn ontbijtjes (bij de pannenkoekjes of mugcake).

Heb je nog vragen over bepaalde producten? Laat maar weten in een reactie! Niet dat ik alles weet, maar wie weet kan ik je helpen! En binnenkort zal ik weer een leuke winactie regelen, zodat een aantal van jullie de kans krijgen om zelf te oordelen ;).

7 Comments

madelon mei 10, 2018 at 16:01

de perfection bar cruchy smaak chocolate cookie is dat met melkchocolade gemaakt?aangezien je zegt het naar twix smaakt lijk die mij wel erg lekker, maar ik vindt de pure chocolade vaak teveel aawnezig in de eiwitrepen.

Antwoord
Marit mei 11, 2018 at 15:22

Melkchocolade! 🙂

Antwoord
jurgen juli 17, 2018 at 15:22

Goedemiddag Marit
Gebruik je ook wel eens pre workout tijdens het trainen ?

gr jurgen boon

Antwoord
Marit juli 20, 2018 at 10:45

Koffie is mijn pre-work out! 😉

Antwoord
Eva Brouwer december 10, 2018 at 15:45

Wist je dat je met de speltmeel samen met Oatly echt superlekkere pannekoekjes kan bakken, die ook nog eens supergezond zijn!

Antwoord
Caroline januari 15, 2019 at 12:52

Hoi Marit!

Kies je altijd voor de Whey Perfection? Ik twijfel tussen Whey Perfection en de Smart Protein…
Gebruik het dagelijks als ontbijt en soms iets vaker als ik weinig tijd heb en genoeg proteïnen wil binnenkrijgen, bijvoorbeeld om 16 u als vieruurtje of ‘s middags met een portie groenten…

Antwoord
Marit januari 16, 2019 at 01:17

Hey Caroline,
Ja, altijd de Whey! Ik vind de Smart Protein wat minder lekker, maar als jij het lekker vindt, maakt het verder niet zo’n verschil (die vorm van eiwitpoeder kun je ook gebruiken in mijn baksels!).

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram