FoodLunch

Lunch

geschreven door Marit mei 27, 2014 0 comments

Met lunch ben je vaak onderweg. Je zit op school of op het werk. Je kunt dan iedere dage je lunch ergens halen, maar dit vind ik duur en daarbij, vaak heb je niet zulke gezonde keuzes. Daarom bereid ik mijn lunch altijd voor. Ja, dat kost even tijd, maar ik vind dat je best wat moeite in je eten mag steken en het scheelt een hoop geld elke middag.

Ik heb even een schoolbreak, waardoor ik veel werk. En dus lunch ik altijd op het werk. Nu heb ik het heel goed voor elkaar op het werk: er is van alles aanwezig om een lekkere lunch te maken, maar zelf neem ik altijd wat mee.

Mijn lievelingslunch zie je op de foto. Couscous, kidneybonen, avocado, pijnboompitten en groenten. En veel peper & zout. Kidneybonen en avocado… die combinatie, yummmmm.

Deze lunch is heel makkelijk. Als je de ingrediënten hebt kun je een paar dagen vooruit. Couscous is heel makkelijk te bereiden en je kunt er zelf bij doen wat je lekker vind. En wat je overhoudt kun je gemakkelijk overhouden voor andere dagen.

Wat neem jij vaak mee als lunch? Bereid je dit voor of vind je dit te veel werk?

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



fitwithmarit

Toon meer... Volgen op Instagram