Tegenwoordig ben ik dus echt gek op wraps. Je kunt daar alle kanten mee op. Niet alleen heb ik het zoete beleg helemaal ontdekt op de wrap (denk aan pindakaas met hagelslag), maar een wrap is dus ook een hele gemakkelijke en lekkere manier om tijdens je lunch groentes te eten. Je kunt ook prima bij je boterhammen wat groentes on the side hebben, maar je kunt ze ook gewoon óp een wrap doen. En dan de combinatie met hummus is natuurlijk al helemaal lekker. Zelf at ik twee wraps voor de lunch, maar je kunt ook ééntje maken en ‘m nog beleggen met wat extra’s. Heerlijk om thuis te eten, maar ook super handig, lekker en gezond om mee te nemen naar werk!
Nodig:
– 1 meergranen wrap
– 100 gram champignons
– 50 gram aspergebrocolli (bij Appie gehaald)
– 20 gram hummus (ik gebruikte naturel)
– 32 gram (helft van klein blikje) kikkererwten
– 3 gram kokosolie
– peper en zout
Doen:
Doe de kokosolie in een bakpan. Was en snijd de champignons en bak deze samen met de aspergebrocolli. Doe hier een snuf peper en zout bij.
Besmeer de wrap met hummus.
Als de aspergebroccoli en champignons klaar zijn, verdeel je dit samen met de kikkererwten over de wrap. Zelf maakte ik het nog af met wat gele paprika en tomaatjes, maar dit is naar eigen keuze.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden:
Kcal = 286
Koolhydraten = 28 gram
Eiwitten = 11 gram
Vetten = 14 gram
2 Comments
Zijn deze voedingswaardes voor 1 wraps of voor 2 wraps? Alvast bedankt 🙂
Per 1 wrap, er staat ook maar 1 wrap in het recept! 😉