FoodLunch

Lunch: brood met vega-kip, avocado en truffel mayo

geschreven door Marit februari 9, 2022 1 Comment
Broodje vega-kip, avocado en truffel mayo

Een tijdje geleden lunchte ik samen met mijn zusje bij het leuke zaakje “Stek” in Leeuwarden. Beide kozen we voor dit gerecht en wauw, wat smaakte dit goed! De smaak bleef me nog lang bij en ik verlangde ernaar. De horeca ging dicht, dus toen bedacht ik: ik kan dit ook zelf maken! En jij nu ook, want dit wil je! Brood met vega-kip, avocado, spinazie, tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffel mayo. Zo maak je het!

Nodig (voor 2 personen):
  • 4 boterhammen
  • 1 pakje vega-kip
  • 1 avocado
  • twee handjes spinazie
  • cherry tomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • truffel mayonaise
  • olijfolie, peper & zout
Doen:
Broodje vega-kip, avocado en truffel mayo
  • Besmeer twee verse boterhammen met truffel mayo
  • Broodje vega-kip, avocado en truffel mayo
  • Beleg met (smashed) avocado
  • Broodje vega-kip, avocado en truffel mayo
  • Verdeel er wat spinazie over
    • Bak vega-kip in olijfolie en verdeel over de broodjes (even vergeten tussenfoto’s te maken).
    • Snijd tomaatjes door de helft en leg op het brood.
    • Besprenkel met Parmezaanse kaas, peper & zout.

    Enjoy! En laat me weten hoe het smaakte!

    1 Comment

    Lissy februari 15, 2022 at 07:54

    Dit klinkt wel erg goed! ik ga het binnenkort eens uitproberen 😀

    Antwoord

    Laat een comment achter

    Mijn andere blogs