Een tijdje geleden lunchte ik samen met mijn zusje bij het leuke zaakje “Stek” in Leeuwarden. Beide kozen we voor dit gerecht en wauw, wat smaakte dit goed! De smaak bleef me nog lang bij en ik verlangde ernaar. De horeca ging dicht, dus toen bedacht ik: ik kan dit ook zelf maken! En jij nu ook, want dit wil je! Brood met vega-kip, avocado, spinazie, tomaatjes, Parmezaanse kaas en truffel mayo. Zo maak je het!
Nodig (voor 2 personen):
- 4 boterhammen
- 1 pakje vega-kip
- 1 avocado
- twee handjes spinazie
- cherry tomaatjes
- Parmezaanse kaas
- truffel mayonaise
- olijfolie, peper & zout
Doen:
- Bak vega-kip in olijfolie en verdeel over de broodjes (even vergeten tussenfoto’s te maken).
- Snijd tomaatjes door de helft en leg op het brood.
- Besprenkel met Parmezaanse kaas, peper & zout.
Enjoy! En laat me weten hoe het smaakte!
♥
1 Comment
Dit klinkt wel erg goed! ik ga het binnenkort eens uitproberen 😀