FoodPersoonlijkSporten

Fit with Marit is jaaarig

geschreven door Marit mei 21, 2015 17 Comments

WOOOEEHOOOE! Fit with Marit bestaat één jaar! Of nouja, één jaar geleden stonden er al een paar blogs op deze website en een paar foto’s op mijn instagram, maar toen was nog niet duidelijk wie daarachter zat.

Voor mij is dit toch wel echt even een feestje. Want beginnen met bloggen was best spannend. Waar moet ik over schrijven? Wat deel ik met mensen? Hoe bedenk ik steeds iets nieuws? Toch hou ik het nu al een jaartje vol en plaats ik zo’n drie keer week een blogje. En dat met heel veel passie en liefde, want wat doe ik dit toch graag. En weet je hoe dat komt? Omdat ik zo ontzettend veel motivatie van JOU krijg! Dat je me volgt op instagram en op mijn foto’s reageert, dat je receptjes bekijkt op mijn blog en dat je je hopelijk eens hebt laten inspireren om toch je sportschoenen aan te trekken en naar de sportschool te gaan. Al maakt het eigenlijk net uit, ik haal er zelf al enorm veel plezier uit, al deed ik het voor één persoon (mama ;)), dan zou ik het alsnog doen. Ik vind het fijn om het kwijt te kunnen en te delen, met wie dit dan ook maar wil lezen. Natuurlijk blijf ik het ook af en toe spannend, moeilijk en eng vinden maar ik haal er zo veel energie uit!

Om toch even stil te staan bij dit moment heb ik mijn 12 hoogtepunten (één jaar bestaat uit 12 maanden, you get it?) uit afgelopen jaar opgeschreven, die betrekking hadden op mijn blog (eten en sporten).

– De mensen om me heen
Voor mij is het ook altijd een hoogtepuntje als vriendinnen van me, mijn zusje of klasgenoten bijvoorbeeld een recept van mij hebben gemaakt. Of dat ze mijn e-book hebben gekocht en hieruit een work out hebben gedaan. Dat vind ik echt leuk om te horen. Ook als ik hoor van bekenden dat ze mijn blog lezen en volgen, daar word ik echt blij van en keeps me motivated!

– E-book met inmiddels vriendinnetje Lienke
Met Lienke, van Dear Good Morning, kreeg ik zo’n tien maanden geleden contact mee. Via instagram stuurden we elkaar berichtjes en eigenlijk hadden we best veel gemeen. We kwamen beide uit Friesland dus de rest is geschiedenis. Na een meeting kwamen we op het idee om al onze baksels en work outs in één e-book te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Sinds een paar maanden hebben wij samen het e-book: ‘de eerste stappen naar fit’. En ik ben daar mega trots op. En ook op Lienke, cause we did it & you rock!

– Women’s health
Via m’n blog ben ik benaderd om model te zijn voor de advertorial van Reebok. Ja, dit was natuurlijk super leuk om eens mee te maken. Om in de make-up te worden gezet en door goede fotografen op de foto te worden gezet in mijn favo kleding: sportkleding!

– Vriendje
Mijn vriendje is natuurlijk mijn grootste hoogtepunt van dit jaar. Hij is toch wel diegene die het meest moet dealen met dit ‘bloggersleventje’. En zich maar moet/weet aan te passen aan een fit girl (dit blogje al eens gelezen?). Maar ondertussen ben ik ook zo mega trots op hem, omdat hij sport en hierbij (als ik er bij ben) gezond eet, maar er ook veel plezier in heeft.

– Running Girls Groningen
Dit was er al ver voor mijn blog, maar toch blijft deze groep meiden, met name mede hardloopjuf Kelly mij motiveren en inspireren. Ik krijg vaak van running girls reacties op mijn blog en bij Kelly kan ik altijd terecht voor inspiratie en ze schrijft zelfs af en toe ook een blogje!
En met de Running Girls zijn er ook al een paar hele leuke events geweest, zoals met Vita Coco & Girls Love 2 Run!

– Herkend en aangesproken worden
Ik vind het zo zo zo leuk dat ik af en toe word aangesproken! Ben jij ‘fit met Marit’? (Mijn naam blijft gewoon Marit hoor, niet fitmetMarit ;)) Nee maar, blijf dit vooral doen. Dat is leuker dan dat je me van een afstandje gaat observeren in de sportschool bijvoorbeeld. Gewoon even naar me toe komen en hoi zeggen!

– Fit Dutchies
Toen ik net begon met instagrammen heb ik Jordi, van Fit Dutchies, gevraagd om eens een shout out te doen. Hij vroeg mij of ik voor hem wilde bloggen. Zo zijn we tot een leuke samenwerking gekomen en zie ik alle fit dutchies bloggers heel af en toe, wat altijd super leuk is!

– Reacties op mijn blog ‘de knop om’
Dit was een erg persoonlijke blog, maar uiteindelijk is dit het verhaal waarom ik met deze blog gestart ben. Hier kun je de blog lezen. Vooral blijven reageren op mijn blogjes! En vragen mogen altijd.

– Mee doen aan de Nike Run
We Run Amsterdam. Had ik geen blog gehad, dan was ik daar niet geweest, omdat het voor een run toch wel erg ver reizen was en ik niet echt van wedstrijden hou. Maar nu wilde ik er graag bij zijn, omdat heel instagram er bij was, dit kon ik dus niet missen! En een leuke manier om andere instagrammers te ontmoeten! O ja en om mijn PR met 13 minuten te verbeteren 😉

– Mijn zwarte bonen brownie
Ik hou van bakken en proberen en receptjes verzinnen. Maar soms lukt een receptje gewoon echt heel erg goed. En dat is dit receptje. En als die dan wordt nagemaakt met positieve reacties, dan vind ik dat al helemaal geweldig. Mijn nieuwe variant is met peanutbutter whey en daar haal ik 10 plakjes uit, zodat ik 10 dagen op rij een heerlijk tussendoortje heb. O ja, hier het recept.

– 10.000 en bijnaaa 20.000 volgers
Dit soort momenten zijn ook echt hoogtepunten voor mij. Het idee dat zoveel mensen je volgen via instagram is toch wel…. eng. Ook leuk natuurlijk. Maar op zulke momenten realiseer je je wel weer even hoeveel je op social media deelt.

– Winactie
Vorige maand deed ik in samenwerking met Body & Fitshop een winactie. Je kon een best heel erg leuk gevuld pakket winnen. Maar man o man, wat deden er veel mensen mee! Zo zo zo leuk! Dat was ook zeker een hoogtepuntje. Daarom komt er snel weer een winactie aan!

En argh, dit zijn eigenlijk veel te weinig punten. Mijn healthy cheesecake, meest bekeken recept kan niet ontbreken eigenlijk. En ook mijn super leuke samenwerking met Holtbar niet, dit was namelijk mijn allereerste bootcamp die ik gaf ooit!

Dit was echt even leuk om mijn hoogtepunten na te gaan en op een rijtje te zetten. Natuurlijk zijn er nog meer hoogtepunten, ik heb daarnaast ook gewoon nog een ‘normaal’ leven waarin ik naar school ga, een bijbaantje heb en m’n familie/vriendje/vriendinnen zie. De komende weken richt ik me op het afstuderen, wat hopelijk ook snel een hoogtepunt wordt. Daarna hoop ik nog veel meer hoogtepunten te hebben op sport/eetgebied! Op naar het volgende jaar!

reebok advertorial
liefde
running girls

deargoodmorning
meuq3
cheesecake

17 Comments

Laura mei 21, 2015 at 14:15

Gefeliciteerd! Wat leuk zo’n overzichtje!

Antwoord
Marit mei 21, 2015 at 15:20

Dankje, Laura!

Antwoord
Ryanne mei 21, 2015 at 15:14

Topper!!! Trots op jou:)
Je doet het supergoed man!
En ik blijf je natuurlijk keurig volgen;)

XXX

Antwoord
Marit mei 21, 2015 at 15:20

Ah lieverdje, kom je dan wel snel één van de receptjes uitproberen 😉

Antwoord
Irma mei 21, 2015 at 16:23

Hé wat leuk -gefeliciteerd! Op naar nog veeele jaren!

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:15

Irma, let’s do it! Dankje!

Antwoord
Marijke mei 21, 2015 at 17:19

Gefeliciteerd topper! Op naar de volgende jaartjes!!

Antwoord
Marvin mei 22, 2015 at 10:27

Wat leuk! Dat Fit with Marit nog vele jaren langer mag bestaan 😉

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:15

Jaaaa, daar gaan we voor, dankje!

Antwoord
Cindy mei 22, 2015 at 10:31

Gefeliciteerd!

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:15

Dankjewel, Cindy!

Antwoord
Carolien - On a Healthy Adventure mei 23, 2015 at 13:31

Super Marit! Ik kijk al uit naar de volgende jaren 😉

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:15

Wat een leuke reactie, dankje!

Antwoord
Japke mei 24, 2015 at 10:00

Knap gedaan! Respect voor jou!!

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:15

Lief Japke, dank je!

Antwoord
Daisy mei 25, 2015 at 16:59

haha dit recept leek me nou iets voor jou, al is het echt niet gezond, het gaat om de tony!
http://www.culy.nl/recepten/no-bake-cheesecake-met-salted-caramel/

Antwoord
Marit mei 25, 2015 at 17:13

ik had ‘m al eens gespot en heb heel snel weggeklikt. Dat is toch te lekker voor woorden? Maar misschien toch wel een heel goed idee als ik straks afgestudeerd ben en zeeën van tijd heb! Super leuk dat je het met me deelt! Kom je een stukje proeven en 3 kilo aankomen als ik ‘m gemaakt heb ;)?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram