FoodSporten

Januari AANBIEDING op mijn boek!

geschreven door Marit januari 3, 2019 0 comments

Het is januari en ik denk niet dat ik voor mezelf spreek als ik zeg dat ik wel een dosis MOTIVATIE kan gebruiken! En daarom nu een MEGA JANUARI AANBIEDING op mijn eBook en hard copy!

In het boek leg ik van alles uit over voeding, sport en balans. Handig om te weten als jij aan de slag wil met een fitter leven en lichaam. Je hoeft niet streng te zijn om je goed te voelen, maar je moet er wel iets voor doen.

Wat kun je verwachten?!

♥ een duidelijke uitleg over voeding. Ik beantwoord vragen zoals: wat zijn calorieën? Waarom heb je eiwitten nodig? Wat kun je het beste eten voor, tijdens of na het sporten? Is eten na 20:00 uur slecht? 
 een duidelijk uitleg over beweging. Ik beantwoord vragen zoals: waarom is sporten belangrijk? Hoe val je het beste af? Hoe bouw je spiermassa op? Met losse gewichten of op apparaten trainen?
♥ een gedeelte over balans: mijn persoonlijke verhaal… hoe ontstaan eetstoornissen? Wanneer ben je obsessief bezig met voeding en sport? Hoe laat je de controle meer los?
♥ 42 recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. 
De recepten zijn vegetarisch, voedzaam, eiwitrijk, makkelijk, snel en lekker!

Bestel je mijn eBook (nu met €5,- verlaagd!), dan ontvang je deze direct in je mailbox.
Liever een “echt” boek in je brievenbus? Dat kan! Voor €19,95 heb je mijn boek binnen drie werkdagen in je brievenbus (je hoeft er niet om thuis te blijven) en dit is inclusief verzendkosten!

Mocht je nog vragen hebben, contact me gerust!

♥♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs