FoodHotspots

Hotspot-tour door Groningen – 19 juni!

geschreven door Marit mei 20, 2018 7 Comments

Al een tijdje speelde ik met het idee in mijn hoofd om een hotspot-tour door Groningen te organiseren en ik heb er eindelijk werk van gemaakt en NU IS HET ZOVER!

Voor alle niet-Groningers (wel-Groningers, sorry, maar heb geduld! Jullie komen binnenkort ook aan de beurt!) die nog nooit of bijna nooit in Groningen zijn geweest maar benieuwd zijn naar de stad en graag willen zien wat voor leuke stad dit is, ik nodig jullie uit!

Dinsdag 19 juni organiseer ik een hotspot-tour door Groningen. Van 11:00 tot 18:00 uur ga ik jullie wandelend, kletsend en etend Groningen laten zien. We zullen bij zo’n vijf hotspots langsgaan en daarom heen zijn nog wat dingen gepland. Ik ga jullie natuurlijk niet precies vertellen waar we zoal heen gaan, maar ik kan je garanderen dat het leuk en lekker wordt!!! Er is plek voor 15 enthousiastelingen! Beperkte plek dus, gezien het wel haalbaar voor zowel de hotspots als voor mij moet zijn om jullie te ontvangen en rond te leiden. Ook zijn er kosten verbonden aan deze dag. Voor €20- ben je van 11:00 tot 18:00 uur onder de Fit with Marit pannen en laat ik je Groningen zien, worden we verwend bij verschillende hotspots (je zult geen honger lijden!) en ik ga proberen om je met een goodiebag naar huis te laten gaan.

Een vereiste is dat je de hele dag mee kunt. Zowel qua tijd als qua fysiek (we zullen tussendoor veel wandelen). De tijden zijn geschikt om ook van ver te komen, zodat je (vroeg) in de ochtend weg kunt en in de avond niet al te laat thuis bent. Een tip is om een kortingskaartje van de NS te regelen en ik zal een Facebookgroep openen voor alle deelnemers, zodat jullie evt. met elkaar kunnen reizen.

Het gaat me niet om hoe oud je bent, hoeveel volgers je hebt of whatever, als je maar enthousiast bent en zin hebt om ‘mien stadsje’ te ontdekken!
Er is dus plek voor 15 deelnemers, maar is het animo veel groter, dan zal ik proberen om binnenkort nog iets te organiseren 😉

Weet jij zeker dat je mee kunt? Stuur een mailtje naar info@fitwithmarit.nl met jouw naam, leeftijd, woonplaats en je naam op Instagram. Je hebt tot 25 mei om mij een mailtje te sturen. Ik heb geen idee of er veel mensen zullen zijn die zich aanmelden, dus ik wacht eerst de aanmeldingen af en zal daarop eventueel een loting doen. Diegene die mij mailen, zal ik 25 mei terug mailen met meer informatie.

Ik hoop dat jullie net zo excited zijn als ik en dat ik diegene 19 juni mag verwelkomen in het mooie Grunn’. ♥

7 Comments

Karlijn mei 20, 2018 at 09:22

Ahh zo jammer dat ‘t niet op een weekenddag is, ik ben de hele week gewoon aan ‘t werk.

Antwoord
Marit mei 20, 2018 at 10:09

Hoi Karlijn,
Weekend zou inderdaad ook leuk zijn, maar dat is voor de hotspots en drukte in de stad niet te doen. Vandaar dat ik een dinsdag heb gekozen!

Antwoord
C mei 20, 2018 at 12:43

Ja lijkt me leuk

Antwoord
Sandra mei 21, 2018 at 12:12

Leuk! Helaas kan ik op die dag niet door mijn stage, maar mocht je het nog een keer doen dan meld ik me sowieso aan!

Antwoord
Annemiek mei 21, 2018 at 15:54

Ik heb mezelf aangemeld! Lijkt me leuk om erbij te zijn 🙂

Antwoord
Manouk mei 22, 2018 at 11:06

Zoooo leuk, ik heb er echt zin in 😀

Antwoord
Zorana mei 22, 2018 at 20:11

Helaas moet ik werken, anders had het mij leuk geleken!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram