FoodHotspots

Hotspot: PS! Koffie, kunst & chocola

geschreven door Marit augustus 23, 2016 0 comments

Hotspot-tijd!
Altijd als ik met iemand in de stad ben en we willen taart ga ik naar deze hotspot: PS! Koffie, kunst & chocolade. Een eigentijdse en kleurige specialty coffee bar & bakery in het centrum van groningen. PS! is naar eigen zeggen een eigenwijze mix van koffie, kunst & huisgemaakt gebak. De kleuren en rondingen zijn geïnspireerd op Gaudi. Zelfs hun espresso machine is knalroze, love it!

Hotspot PS Groningen

Je kunt hier genieten van heerlijke koffie (filter!), cappuccino’s, latte’s, chocolademelk en allerlei smaken thee.

Eerlijk gezegd is dat ook het enige wat ik daar heb gehad. Veel taart, veel koffie en allerlei soorten smaken thee. Maar dit is niet het enige wat je hier kunt doen. Ze hebben ook allerlei hebbedingetjes te koop: heerlijke smaken chocolade, thee soorten, bonen, mokken etc. Ik vind het vooral een plek voor ontspanning, de mensen die hier komen zijn hier volgens mij vooral om lekker bij te kletsen. Ik heb er ook wel eens proberen te studeren, maar toen ik me wat minder concentreren.

Hotspot PS Groningen

De taartjes variëren elke keer, maar je kunt er sowieso carrotcake, cheesecake, appeltaart, brownie en bakenbrood verwachten. Ik bezwijk elke keer weer voor de carrotcake. Man man man, zo goddelijk hier! Ook die andere taartjes al eens geprobeerd en die zijn ook erg lekker hoor!
Je kunt hier trouwens volgens mij ook erg lekker ontbijten. Het is één van de weinige tentjes die bijvoorbeeld zondagochtend al geopend is. Yoghurt, croissants.. of gewoon met taart ontbijten 😉

Hotspot PS Groningen

Het enige minpuntje bij PS! vind ik dat je altijd erg lang moet wachten voordat je bediend wordt. Het is er gewoon altijd druk. De bediening heeft het ook altijd druk. Heb zelf ook tien jaar in de horeca gewerkt, dus weet dat bediening hard werken is, maar wachten is altijd frustrerend. Maar goed, moet je nagaan hoe lekker de taartjes zijn, die laten me iedere keer toch weer terugkomen.


Hotspot PS GroningenDe taartjes en koffie bij PS! zijn dus zeker een goede reden om naar Groningen te komen. Er zijn veel meer leuke hotspots in Groningen, deze kun je vinden onder het kopje “hotspots”Kom je snel naar het noorden? 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs