FoodHotspots

Hotspot in Groningen: Smooth Brothers

geschreven door Marit juni 14, 2018 0 comments

Al veel over gehoord, maar nog nooit geweest. Smooth Brothers zit nu sinds een jaar gevestigd in de Zwanenstraat, midden in het centrum van Groningen. Super hip en een smoothie is natuurlijk altijd fijn en lekker tussen het shoppen door. Ik was erg benieuwd naar deze hotspot!


De Zwanenstraat ligt midden in het centrum is één van de leukere straatjes van Groningen. Het Bakkerscafé en Bagels & Beans zitten ook in deze straat. Smooth Brothers heeft een jazz-achtige inrichting en is door drie broers opgericht. De gedachte bij Smooth Brothers is dat je hier een smoothie kunt halen, zodat je je op een lekkere manier je vitamines binnenkrijgt en tegelijkertijd in staat bent om door te gaan in deze snelle wereld en het dagelijkse leven.


Niet alleen kun je hier voor een smoothie to go terecht. Je kunt er ook heel gezellig zitten (buiten en binnen) en wat meer dan een smoothie bestellen. Een smoothie bowl, een broodje, koffie…
Kelly en ik gingen hier lunchen. Kelly ging voor een broodje (the red Marilyn) met avocado, appel, biet, brie, walnoten, augurk en mayonaise. Met een smoothie ernaast, uiteraard. Zelf ging ik voor de smoothie bowl. Ik maak ze geregeld thuis, dus was erg nieuwsgierig. Ik ging voor de Pink Floyd.

Ondanks dat de smoothie bowl heerlijk was, had ik er toch iets meer van verwacht. Alle smoothie bowls op de menukaart werden getopt met (onder andere) cruesli en er was geen smoothie bowl met groente of superfood te krijgen. Voor een smoothie zaak kan dat creatiever, vind ik. De sapjes zijn echter wel echt divers en klinken erg gezond door de verschillende ingrediënten, waaronder groenten en gember bijvoorbeeld.


De sfeer, de inrichting en de bediening waren wel echt heel prettig. Meerdere keren kwamen ze langs of alles naar wens was en de sfeer was heel relaxed.
Je kunt er zeker terecht voor lekkere sapjes en smoothies, maar ik had misschien stiekem net iets meer next level verwacht. Toch zal ik er zeker teruggaan, gezien een sapje of smoothie tussendoor altijd heerlijk is.

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram