FoodHotspots

Hotspot in Groningen: Feel Good

geschreven door Marit mei 31, 2018 2 Comments

Zoals je al hebt kunnen lezen in deze blog is Feel Good het meest favoriete (lunch)tentje van de Groningers! Al een aantal keer geweest, maar nog geen blog over geschreven, dus bij deze!


Feel Good is een is een hippe & healthy hotspot die gevestigd is in één van de leukere straatjes van Groningen: de Oude Kijk in ‘t Jatstraat. Feel good staat naar eigen zeggen voor liefde voor eten, gezondheid, happiness en verbinding. Elke ochtend ontvangen ze kisten vol verse producten waar ze allerlei lekkere gerechten van maken. Onlangs is er een flinke make-over geweest in de zaak, ze hebben nu meer plek en het oogt veel frisser. Een frisse, gezonde en gezellige sfeer.


Bij Feel Good kun je terecht voor ontbijt, lunch, tussendoortjes én avondeten. Sapjes, smoothies, pannenkoeken, healthy bowls, salades, broodjes en zelfs een lekkere brownie of muffin kun je met een gerust hart bestellen. Er wordt gewerkt met verse kruiden en ingrediënten en dat proef je! De ingrediënten waarmee wordt gewerkt komen zoveel mogelijk uit de regio en zijn bij voorkeur biologisch.


Samen met vriendinnetje Kelly ging ik hier ontbijten. Om 10 werd de zaak geopend en wij stonden als eerste voor de deur voor een lekker ontbijt. Kelly ging voor de dragon bowl (hoe mooi ziet die eruit!) en ik ging uiteraard voor de pannenkoekjes: met banaan, dadels, kokosrasp en zelfgemaakte Nutella. Elke hap was genieten!

Qua lunch kun je gaan voor brood met avocado, een Feel Good burger, geitenkaas etc. Ook de salades zien er heerlijk uit: vegan pokebowl, mexican burrito bowl, pompkin bowl… loopt het water je al in de mond? Mij wel! Dus ik kom weer snel terug om er te gaan lunchen. Veel lekkere en gezonde opties dus.


Ook hebben ze meerdere keren per week “eten wat de pot schaft”. Van 17:00 tot 19:00 uur kun je dan aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Welke dat is, dat laten ze via Facebook weten.
De prijzen zijn wellicht wat hoger dan gemiddeld, maar dit komt omdat er met verse producten wordt gewerkt en er flink wat aandacht en tijd in de gerechten zit. Qua smaak en energie heb je dat er zeker voor over! 😉

Een fijne plek waar je gezond en lekker kunt eten. Aanrader voor als je in Groningen woont of hier voor eens bent! 

2 Comments

Merel juni 1, 2018 at 11:56

Gaan we hier heen met de hotspottour? kan niet wachten hihi!

Antwoord
Marit juni 3, 2018 at 20:36

Wie weet wie weeeeeet 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram