FoodHotspots

Hotspot in Groningen: Pure Frozen

geschreven door Marit maart 23, 2017 1 Comment

Al een aantal jaar kom ik heel graag bij Pure Frozen. Vaak op zomerse avonden om tijdens een stadswandeling met vriendinnen onszelf te belonen met een ‘frozen yogurt’. Tegenwoordig kom ik hier niet alleen nog voor het ijs, ook verkopen ze nu donuts en ze zijn verhuisd! Reden genoeg om een blog te schrijven over deze hotspot in Groningen.

Pure Frozen kun je vinden aan de Vismarkt, vlakbij de winkelstraat. Dus een goede reden om tijdens het winkelen eens langs te gaan voor een lekkere onderbreking.
Bij Pure Frozen kun je terecht voor yoghurt, een ijsje, shakes en smoothies, tosti’s, poffertjes, taart, cake, donuts en natuurlijk wat te drinken. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten en alles is huisgemaakt.


Pure Frozen open zijn deuren al zo’n 5 jaar geleden, maar is kort geleden twee deuren verhuisd richting Vismarkt (voor de Groningers: de winkel “Waar” zat hier). De reden hiervoor is naar mijn idee erg duidelijk: uitbreiding! Er is veel meer ruimte om te zitten en de uitstraling en sfeer is onwijs gezellig. Ja, hier wil je wel van een heerlijke donut met een bakje koffie genieten.


Want ehhh, even over die donuts gesproken he. HALLELUJA! Misschien kun je het wel aflezen van de foto, maar alle smaken waarvan je droomt dat er een donut van is, bestaat. Ik ben echt een onwijze donut liefhebber. Dit was dan ook heaven! Caramel, Nutella, Red Velvet, Pudding, Vanille, Oreo… man o man…


En ook een Frozen Yogurt scoren is een feestje! Je kunt kiezen tussen heel veel toppings: brownie, smarties, kokos, pitten, zaden, noten, stroopwafel, fruit, sausjes (de huisgemaakt karamel raad ik echt aan!)… Je kunt voor heel gezond gaan: yogurt met wat fruit bijvoorbeeld, maar als je daar staat kun je het vaak niet laten om toch de pan uit te vliegen.


Zeker de moeite waard om eens langs te gaan en ik durf te wedden dat je niet met een lege maag naar buiten stapt… Laat je me weten hoe het was?!

Meer hotspots? Check mijn favoriete plekjes in Groningen!

1 Comment

Daniëlle maart 23, 2017 at 17:56

Dat ziet er goed uit. Ook deze komt op mijn hotspot lijstje voor als ik richting Groningen ga!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram