FoodHotspots

Hotspot in Groningen: No 25

geschreven door Marit april 20, 2017 8 Comments

Al vaker geweest, maar nog nooit een hotpot-blog over geschreven: No 25. Een schattig tentje aan de Oude kijk in ‘t Jatstraat. Je kunt hier ontbijten, lunchen, wat drinken en avondeten.


No 25
is een klein, maar schattig zaakje en is erg sfeer en stijlvol ingericht. Bij no 25 serveren ze gezonde en aantrekkelijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en producten. Een sapje of een smoothie, allerlei soorten thee, koffie, wentelteefjes, pannenkoeken, een salade met superfoods, sandwiches met lekkere combinaties en heerlijke taartjes. Ook kun je hier terecht voor een goede burger en voor de vegetariërs een falafel burger.


Samen met Kelly (die netjes voor de foto wacht, haha!) gingen we hier lunchen. Beide kozen we voor een sandwich. Kelly ging voor die met kalkoen en bacon, ik ging voor de kip en avocado. Het werd geserveerd op vers speltbrood en smaakte goed! De combinaties waren niet heel verassend, maar zeker wel smaakvol! Ik bedoel, kip en avocado gaat altijd goed samen!


Beide stalden we onze laptops uit en dit ging prima. Een fijne sfeer om in te werken. De bediening kwam regelmatig langs om te vragen of we nog iets wilden. Bij de koffie werd elke keer een stukje zelfgemaakte brownie geserveerd. Yum!


Een leuke hotspot in Groningen wat de moeite waard is om eens langs te gaan. Gezellig plekje om te ontbijten, lunchen of gewoon iets te drinken.

8 Comments

Ingrid april 20, 2017 at 09:00

Hoi Marit,
Leuk die hotspots, misschien is het ook leuk om een keer te posten over hotspots in andere plaatsen, want volgens mij heb je lezers/volgers uit het hele land 🙂

Antwoord
Marit april 20, 2017 at 10:17

Hi Ingrid,
Ik snap wat je bedoeld, maar ik woon natuurlijk in Groningen en vind het leuk om jullie op deze manier enthousiast te maken om hier eens heen te komen. Als ik naar een andere stad ga, zal ik naar de hotspots gaan die al erg bekend staan denk ik, dus dat laat ik liever aan de mensen uit die dat goed weten van hun eigen stad!
Ik weet dat ik lezers vanuit heel Nederland heb, dus wie weet binnenkort eens een anders hotspot-blog, maar voor de komende tijd staat Groningen vooral op de planning! 😉 Hoop dat je dit begrijpt.

Antwoord
Ingrid april 20, 2017 at 11:41

Begrijp het helemaal, maar vind hoe je erover schrijft zo leuk, dat ik jouw ‘analyse’ daarvan ook graag zou lezen (*compliment*)

Antwoord
Marit april 20, 2017 at 12:00

Ah, wel heel leuk om te horen! Ik neem je feedback mee en zal eens wat vaker naar andere steden gaan, mooi excuus 😉

Antwoord
Ingrid april 21, 2017 at 07:00

🙂

Karin mei 11, 2017 at 12:56

Hi Marit,

Voor mij juist leuk dat je lekker veel hotspots in Groningen plaatst, ik ben net verhuisd naar Groningen dus was precies op zoek naar een blog zoals deze! Als foodie en met het doel om lekker veel te gaan hardlopen dit jaar ga ik je zeker volgen:)

Antwoord
Marit mei 12, 2017 at 14:15

Leuk Karin! Hoop dat je wat aan de hotspot-blogs hebt! En voor het hardlopen heb ik de tip om eens op dinsdagavond met de Running Girls mee te doen! Check de Facebook!

Antwoord
Karin mei 12, 2017 at 21:45

Ik had de Running Girls al gevonden via je site inderdaad, denk dat ik mij dinsdag gezellig aansluit! Thanks voor de tip:)

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram