FoodHotspots

Hotspot in Groningen: Little Lovely Living

geschreven door Marit februari 23, 2017 0 comments

Afgelopen maandag zag ik bij een vriend uit Groningen op social media een super gekleurde milkshake voor bij komen. “Waar is dit en hoezo weet ik niets van deze plek af??????” Twee dagen later zat ik er. Aan een gekleurde milkshake.


Little Lovely Living
is een winkel, waar we er zelfs twee van hebben in Groningen, die opgestart is vanuit het bedrijf “a little lovely company”. Zoals ons verteld is, is dit bedrijf opgestart door twee moeders uit Groningen met de bedoeling om gewone huis- en kinderkamerdecoraties te transformeren tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Het dagelijkse leven dus iets met ‘lovely’ maken. Nou, dat voel je als je één van de winkels binnenloopt, wat een vrolijke sfeer!
De spullen (lichtboxen, vrolijke slingers, sfeerlampjes, allerlei cadeautjes en frutsels) zijn dus via hun webshop te bestellen, maar zijn sinds eind augustus vorig jaar ook te koop in beide winkels in Groningen (Herestraat en Astraat).


Daar moest ik dus heen! Samen met Kelly sprak ik af en we waren direct ontzettend onder de indruk van de winkel. De uitstraling, de sfeer, de kleurtjes, alle spulletjes die je thuis al ziet staan. Twee kinderen in een speelgoedwinkel, letterlijk ook.
We bestelden direct twee milkshakes. Banaan en vanille. Na een paar minuten stonden ze dan voor ons. Wauw. Wauw, wauw, wauw. Want zeg nou zelf, dit is toch een plaatje?


Ik was bang dat het wat te zoet zou smaken, ik ben niet de grootste zoetekauw, maar dat was gelukkig niet het geval. Het snoep is natuurlijk wel zoet, maar de milkshake zelf, gemaakt van ijs en melk, was juist super lekker en niet mierzoet. Genieten!


Behalve de milkshakes, kun je je ook laten verleiden door de kleurrijke cupcakes, koekjes, macarons en taartjes. Je wordt er al vrolijk van als je er alleen naar kijkt. Voor ons iets te veel van het goeie (die milkshake vult!), maar hier komen we zeker eens voor terug.


Niet alleen voor het lekkers, ook voor de spulletjes zal ik snel weer terugkomen. Als je een cadeautje zoekt of gewoon iets leuks voor jezelf, dan vind je hier sowieso iets waar je vrolijk van wordt. Ik ben ook erg benieuwd naar de winkel aan de Astraat, die is nog groter en is nóg leuker voor de kinderen, omdat ze een grote speelplek hebben.

Als je in Groningen bent of woont, móét je hier heel snel eens heen! 

Meer hotspots in Groningen? Check ze hier

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram