FoodHotspots

Hotspot in Groningen: Bake My Day

geschreven door Marit oktober 11, 2016 0 comments

Zin in ZOET?! Dan moet je zeker eens naar ‘Baky My Day’!

bake my day Groningen
Deze nieuwe hotspot in Groningen is gevestigd aan de Nieuwe Ebbinge. Een super schattig tentje, niet alleen kleurrijk van binnen, maar ook van buiten valt het je zeker op (die knappe vent zit er overigens niet altijd, helaas ;)). Ik was nog niet eerder binnen geweest, maar heb de taartjes en cupcakes van ‘Bake My Day‘ al meerdere malen voorbij zien komen. Ze zijn namelijk erg te vinden op food festivals en ook leveren ze aan andere zaken in de stad (Holtbar, de Garage, Stephen’s Smaakatelier).

bake my day Groningen
Je kunt er gewoon niet om heen. En om die chocolade Nutella taart al helemaal niet. Gossiedikkie, dat ziet er toch veel te lekker uit? Die moesten we dan ook zeker proeven, samen met de red velvet cake. Beide waren zo lekker! Verre van gezond, maar hey, dat moet af en toe zeker kunnen! En als je het doet, dan moet je het goed doen.

bake my day Groningen
Er zijn allerlei verschillende cupcakes, 7layer bars, cheesecakes en dus ook verschillende taarten, zoals nu dus de chocolade Nutella taart was. Die je dus echt eens moet proberen. Kan maar zo zijn dat die niet is, maar dan hebben ze waarschijnlijk chocolade Oreo taart. Ook niet verkeerd!

bake my day Groningen
Van binnen ziet het er heel gezellig uit, leuke dingen aan de muur, watermeloen kussentjes… een gezellige sfeer. Maar geen tijd om te blijven zitten? Meenemen kan hier heel gemakkelijk!

Bij Bake My Day kun je ook terecht als je bijvoorbeeld zelf een feestje of event hebt. Zij kunnen dan het zoete gedeelte verzorgen! Ook suikervrij en glutenvrij kan hierbij worden aangevraagd.

Kortom: een leuk tentje waar je zeker eens langs moet, vooral voor de zoete trek!

bake my day Groningen

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram