FoodPersoonlijk

Hoogtepuntjes uit mijn week

geschreven door Marit juni 18, 2015 0 comments

Vorige week woensdag, donderdag en vrijdag erg fijne dagen gehad, omdat ik niets kon doen voor school..

Ik licht de hoogtepuntjes uit mijn week toe, kijk je mee?

Woensdag was mijn opa jarig, 95 JAAR! Wauw. En hij is er nog flink bij, hij ziet niet veel meer, maar zit op zo’n middag heerlijk in zijn koningsstoel te genieten. Ik heb een hele grote familie, dus het was leuk om elkaar weer te zien. En natuurlijk ontbrak er geen haring. MET UI!

fitwithmarit fitwithmarit haring
Donderdag lekker van het zonnetje genoten, gewerkt en met een vriendinnetje gegeten en een toetje bij Pure Frozen gehaald.

fitwithmarit pure frozen
Vrijdag was het de dag dat we zouden horen of het onderzoeksrapport voldoende was… ik had al een naar voor gevoel. Gezien we drie kansen hebben, waren ze mega kritisch. Een 5. Dus eigenlijk best te doen en te verbeteren… alleen nog geen vakantie dus! De dag werd afgesloten met vriendje en frietjes op het terras, just what I needed.

fitwithmarit patatjes
Zaterdag moest ik al vroeg werken. Daarna ging ik een taartje eten met vriendinnen bij Anat, een nieuwe plek in Groningen waar alleen maar plantaardig wordt geserveerd. Zo leuk! En LEKKER, niet normaal.

fitwithmarit anat groningen
Zondag waren mijn ouders 25 jaar getrouwd!!! Super trots! Dus we gingen een dagje weg, naar Rotterdam! Mijn vader had alles uitgestippeld, zo leuk! We begonnen bij de Starbucks na een uurtje op de snelweg (zelfs dit was uitgestippeld) en belanden naar een paar honderd kilometer in ROTTERDAM! Dus op naar de Markthal! Oftewel: fooooood! Wat een mooie hal! En wat veel lekkers! Cupcakes, een chocolade fontein, allerlei soorten kaas, vlees, snoep, brood, noem maar op! Mr. Lover Lover heeft een fototoestel gekocht (woeeppieeee) dus die kon hij mooi testen!

fitwithmarit starbucks fitwithmarit markthal fitwithmarit markthal

fitwithmarit markthal fitwithmarit markthal fitwithmarit markthal
Na ons (alweer) vol gepropt te hebben zijn we gaan lopen door de stad. Het is een leuke stad en de cultuur is er toch weer anders dan in het Noorden, vind ik altijd interessant om te zien. Poffertjes gegeten op het terras en daarna naar het park, vlakbij de Erasmusbrug, was er muziek en overal waren mensen aan het picknicken, super leuk! Een ijsje gegeten en voordat we terugreden naar Fryslân zochten we een plek om te eten, het werd sushi! Mijn vader at geen één stukje sushi! Haha, hij is een echte chinees liefhebber, dus er ging vooral gebakken eten doorheen.
fitwithmarit markthal image fitwithmarit liefde

Maandag en dinsdag stonden weer in het teken van scriptie, sport en werk. Niks mis mee!

Hoe was jouw week?! Heb jij ook stress met school? Of al afgestudeerd? Vertel!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs