FoodPersoonlijk

Hoogtepunten van de week

geschreven door Marit juni 11, 2015 3 Comments

Het is donderdag, het weekend komt dichtbij en ik vond het wel eens leuk om de hoogtepunten (vooral op sport een eetgebied) uit mijn week met jou te delen!

Presentatie van het onderzoeksrapport is voldoende, dat moest gevierd worden met mr. Lover Lover bij Wereldburger, yum! Nu nog wachten op het cijfer van het rapport zelf….

image image

Vrijdag. Een bijzondere dag voor mij, want ik ging naar de Kamer van Koophandel voor Fit with Marit. Even iets officiëler, ik wil meer doen op sport en eet gebied, en ik maak het mezelf makkelijker door ingeschreven te staan. Mijn afspraak was om 11:10, maar alles wat met Fit with Marit te maken heeft, ging fout. Zo sprong ik in de sportschool in plaats van OP de boxjump er tegenaan. AUW, schenen open! Dit deed echt pijn. Daarna ging mijn blender ook nog kapot. Snap je ‘m? Sporten en eten? De twee dingen die te maken hebben met FWM… tekens? Toen ook nog eens de camera van mijn mobiel die vochtig van binnen was. ARGH! Na het tekenen van mijn bedrijfje, gelijk de zon ingedoken. Dat maakte mijn hele dag goed! Eigen baas he, dus lekker gewerkt aan het water. De dag afgesloten met een heerlijke picknick.

kamer van koophandel

Mr. Lover Lover & ik besloten dat het te mooi weer was om in Groningen te blijven! We pakten de auto, tentje mee en kampeerden in de duinen, heerlijk! We liepen over het strand, aten nacho’s bij een strandtentje, lazen boekjes bij de tent, ging (niet zo campings) uit eten en keken naar de ondergaande zon. (Prachtig en romantisch, hè?) Zondag ontbeten we met croissantjes nutella bij de tent, huurden we twee mountainbikes om door de duinen van Schoorl te fietsen (dood eng), lunchten met pannenkoeken en daarna voldaan in de auto terug!

uit eten curry romantisch mountainbiken schoorl
O ja, toen ik thuis kwam lag er een pakketje van Run2Day op mij te wachten, met onder andere deze sportlegging. IK BEN VERLIEFD!

run2day nike legging
O ja, toen ik thuis kwam lag er een pakketje van Run2Day op mij te wachten, met onder andere deze sportlegging. IK BEN VERLIEFD!

Na een weekendje uitwaaien aan de kust was het weer maandag! De dagelijkse dingen weer doen, sporten, werken, kindertelefoon, en vrijdag afwachten: de uitslag van het onderzoeksrapport!

running girls groningen
O ja EN ik bedacht maandag de #kortebroekenchallenge en hierdoor verschenen er dinsdag heel wat meiden op de Running Girls Groningen training in KORTE BROEK! Super gaaf!

Vind je het leuk als ik vaker de hoogtepunten uit mijn week met jou deel? Laat het me weten! 

3 Comments

Laura juni 11, 2015 at 17:34

ik vind het leuk om te lezen! Mountainbike is super spannend haha maar vind het wel heel leuk!

Antwoord
Japke juni 12, 2015 at 08:25

Wat een mooie hoogtepunten! Geniet van het eigen baas zijn. Het bevalt mij tot nu toe heel goed!

Antwoord
Carolien - On a Healthy Adventure juni 12, 2015 at 10:11

Yay voor de korte broeken challenge! Korte broek is er al, nu nog mijn witte benen doen bruinen 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram