FoodOntbijt

Havermout met chocolademelk

geschreven door Marit september 9, 2014 3 Comments

Krijg jij ook nooit genoeg van chocolade? Als het aan mij ligt kan het niet vroeg genoeg beginnen, dus toen ik vorige week (pas) de chocolademelk van Rice Dream ontdekte was ik gelijk een blij persoon. Chocolade in de ochtend, jammie! Verminderd ook direct mijn altijd aanwezige chocolade craving……….. Oke, toch misschien ook niet.
Rice Dream chocolademelk is geen koemelk, bevat geen lactose en cholesterol, heeft een laagvetgehalte en extra calcium.

Goed.. De avond van tevoren doe ik zo’n 50 gram havermout in een kommetje en doe hier de chocolademelk bij, zodat de havermout onderstaat. Als het goed is, is dit de volgende dag een lekker dik papje en kun je erbij doen wat je lekker vind! Bananen en chocolade, hele goede combinatie. Aardbeien, blauwe bessen, noem maar op. Als je van chocolade houdt is alles er door heen lekker. Heerlijk om af te maken met toppings als kokosrasp of blokjes, dadels, zaden, pitten noten etc. Je kunt er weerein-de-loos mee variëren 😉 Nog meer ideeën voor havermoutontbijtjes vind je hier.

Wat is jouw lekkerste havermout creatie?

 

3 Comments

Danny maart 30, 2015 at 13:18

Hoi Marit,ik ga het straks eens proberen .Ik heb namelijk ff geen melk in huus maar nog wel een pak volle chocomel de enige echte :p Bessen heb ik niet maar ten alle tijden wel druiven dus eens kijken wat het word de havermout met chocomel ben benieuwd !

Antwoord
Marit maart 31, 2015 at 11:31

Smaakte het goed?

Antwoord
Danny april 1, 2015 at 19:13

Ik vond het wel een succes eigenlijk ,zal er eens een eigen creatie van bouwen en dan plaats ik hem nog wel mocht het wat geworden zijn 😉

Grtz !

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram