Favo FridayFoodHET IS...

Favo Friday

geschreven door Marit juni 5, 2015 9 Comments

WIEHHH! FIT WITH MARIT IS OFFICIEEL EEN BEDRIJFJE! Ik wil mijn dromen waar maken, ideeën uitwerken en  dingen doen die ik leuk vind. Daarom was het handig om me (eindelijk!) in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. SPANNEND!

Ik ga daarom gelijk bij ‘Fit with Marit’ TWEE nieuwe DAGEN het leven in blazen. Vanaf nu zal er iedere vrijdag een ‘Favo Friday’ komen en iedere maandag een ‘Monday Challenge’.
Over die laatste maandag meer!

Favo Friday?
Vorige week vertelde ik, om te vieren dat ik 20.000 volgers op instagram had, mijn 20 favoriete oefeningen. Hierdoor kwam ik op het idee om IEDERE VRIJDAG mijn favorieten, te maken met sporten en eten, te vertellen.

Deze vrijdag….. mijn favoriete supplementen!
Zoals vast wel duidelijk is, ben ik fan van Body & Fitshop. Dit is dan ook de webshop waarbij ik al mijn supplementen bestel. Komt ‘ie!
Whey protein: dit gooi ik echt overal doorheen. Om aan mijn eiwitten te komen, maar ook omdat ik het zoooo lekker vind! Vooral de vanillesmaak. Door m’n kwark, smoothie, oatmeal… O ja, en de pindakaas variant voor al mijn baksels, yum!
 – Smartbars: echt mijn favooo favooo favooo tussendoortje. Zo lekker en zo makkelijk om deze reep bij je te hebben, boordevol eiwitten! Mijn lievelingssmaak is cookies!
 – Pitten & zaden: pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad. Dit gaat in de ochtend altijd door mijn bakje kwark, geeft bite en bevatten veel vezels!
Protein balls: dit is gewoon ontzettend lekker. Maltesers. In een gezondere variant. Ik zeg niet dat het gezond is, maar het is wel onwijs lekker!
– Kokosblokjes: geen uitleg nodig.
– Pindapasta: ik heb ze allemaal geprobeerd, met stukjes, cacao etc. maar deze normale versie blijft favoriet!
– Noten: een handje nodig is lekker, gezond en handig op ieder moment van de dag.
– Goji bessen: niet alleen een heerlijke toevoeging aan mijn kwark, het oog wil ook wat! Goji’s zorgen altijd voor een kleurige foto 😉

Dit is niet het enige wat ik iedere maand (of twee keer per maand) bestel bij B&F. Maar dit zijn wel de belangrijkste en de lekkerste! Heb je vragen hierover? Stel ze gerust!

Wat zijn jouw favoriete supplementen?

9 Comments

Laura juni 5, 2015 at 13:27

Gefeliciteerd met je bedrijfje! Zijn de protein balls zeg maar smart bars alleen dan rond? Of wat zit er in de bolletjes?

Antwoord
Marit juni 5, 2015 at 14:31

Dankje, Laura! Nee, het zijn die chocolade ballen die lijken op maltesers! Moet je proeven! 😉

Antwoord
Cindy juni 6, 2015 at 20:35

Ik ben ook dol op de smartbars van Body & Fit shop! Vooral cookies en white chocolat. Jummy. Gefeliciteerd met je bedrijfje!

Antwoord
Marit juni 10, 2015 at 22:15

Dankje, Cindy!
Oeh, nee white chocolate hou ik niet zo van, haha!

Antwoord
Myrthe juni 9, 2015 at 14:57

Hoii Marit! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje 🙂
Ik heb een vraagje, sinds een tijdje sport ik zo’n 6 keer in de week en daarvan doe ik 3 dagen aan krachttraining. Nu lees ik dat veel mensen die aan krachttraining doen, whey protein nemen om meer eiwitten binnen te krijgen, denk je dat het verstandig is om hiermee te beginnen? Ik vind het zelf erg lastig of ik het wel of niet moet doen.
Groetjes

Antwoord
Marit juni 10, 2015 at 22:14

Hoi Myrthe, wat goed! Ik vind whey zelf erg fijn, omdat ik het anders lastig vind om aan mijn eiwitten te komen en daarnaast vind ik het heel erg lekker om door mijn kwark of smoothie heen te doen! Het is dus echt voor de extra eiwitten en de lekker. En je kunt erg lang met zo’n pot! Hopelijk heb je er wat aan!

Antwoord
Claire juni 22, 2015 at 14:33

Beste Marit,

Ik ben sinds kort een beetje bezig met meer krachttraining. Ik probeer meer op eiwitten (direct) na mijn workout te letten. Dus dat ik een eiwitrijk maaltje heb na mijn workout. Wat ik lastig vind is om te bepalen hoeveel eiwitten ik dan nodig heb of binnen moet krijgen, en hoe ik dat “bereken” na een bepaalde workout? Kun jij mij een beetje helpen misschien?

Groetjes Claire!

Antwoord
Marit juni 22, 2015 at 19:21

Hoi Claire!

Wat leuk dat je met krachttraining begonnen bent. Ik heb niet zo een antwoord op je vraag. Heb je al eens op internet rond gekeken? De hoeveel eiwitten hangt ook af van jouw lichaam/ de training, maar ook van de rest van de dag. Ik zou eens wat rond kijken op internet!

Succes,
Marit

Antwoord
Melissa juli 6, 2015 at 18:59

Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje Marit ! Super leuk. Mijn kwarkies worden altijd zo droog als ik er eiwitten doorheen doe 🙁

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs