Favo FridayFoodHET IS...

Favo Friday – cheats

geschreven door Marit juni 12, 2015 6 Comments

Het is weer FAVO FRIDAY! Vorige week vertelde ik over mijn favo supplementen, deze week mijn favo cheats! Nu ben ik niet zo fan van het woord ‘cheats’, maar jullie weten wel gelijk wat ik bedoel. Een ‘cheat’ is iets wat een beetje een ‘oeps momentje’ is, maar wel mega lekker. En wat af en toe gewoon moet en hoort! Iets wat niet de gezondste keuze is, maar waar je (hopelijk) af en toe enorm van kan genieten!

Mijn favo cheats:

1. Op numero uno defintly patatje joppie & pindasaus (oh en frikandel speciaal, yes please)

2. Ben & Jerry ijs cookie dough

3. Tony Chocolonely Karamel Zeezout

4. Cheese of carrotcake

5. Frozen yoghurt (ik hoor je zeggen, niet zo ongezond toch, dat klopt) maar… MET stukjes brownie en karamel saus

 

Bovenstaande lekkernijen eet ik niet iedere dag, maar juist af en toe. Zo geniet ik er extra van en blijft het een geniet & verwenmomentje.

Wat zijn jouw favo cheats?

6 Comments

Gudrun juni 12, 2015 at 14:57

hahaha die zijn echt bijna net hetzelfde als die van mij 😀 tony’s caramel zeezout, ben&jerry’s en cheesecake zijn ook echt mijn guilty pleasures 😀 alleen wint pizza bij mij nog van frietjes 😀 (pindasaus hebben ze hier helaas niet in belgië bij de snackbar, maar goed ook, ik zou er volgens mij toch alleen maar aan verslaafd geraken)

Antwoord
Getvices juni 12, 2015 at 16:12

Leuk om te lezen! Wie vindt deze ‘cheats’ nou niet lekker?! 😉

Antwoord
Carolien - On a Healthy Adventure juni 12, 2015 at 17:13

Oooh mmm, mijn favoriete cheat is een ijsje!

Antwoord
Robyn juni 17, 2015 at 22:07

Hee Marit! hoeveeI is af en toe ongeveer?Iedere vrijdag 1x cheat?Eet je dan heel de week verder gezond?ik wil afvallen en ben benieuwd wat voor jou ‘normaal’ is.Ik eet bv. appel banaan magereyoghurt , 2x tussendoortjes gezond o.a.eiwit reep, dadels,wortel,fruit, lunch 2boterhammen 30+kaas met soep en savondssmoothygr psavondsasta veel groente en rode saus met een beetje kaas, soms vega erbij. Thnx! ROBYN

Antwoord
Marit juni 19, 2015 at 19:26

Hoi Robyn, ik ga niet je eetlijst beoordelen, ik ben geen professional, dus daarvoor zou je bij iemand anders terecht moeten. Verder heb ik de ene week iedere dag een cheat, de andere week weer minder, ik hou dat eigenlijk niet bij. Succes! 🙂

Antwoord
Robyn juni 17, 2015 at 22:09

Correctie bij het avondeten, bijvoorbeeld pasta 50gr met tomatensaus veel groenten en kaas met soms vega vlees.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram