FoodLunchOntbijt

Ei-wrap met zoet beleg

geschreven door Marit november 28, 2017 0 comments

Het klinkt misschien een beetje gek om je ei-wrap zoet te beleggen, maar toch is het een erg lekkere combinatie. Bovendien bevat dit recept mega veel eiwitten (check de voedingswaarden onder het recept), handig als je daar te weinig van binnen hebt gekregen of een heerlijke maaltijd na het sporten! De wrap van ei is super snel gemaakt, handig om mee te nemen en je kunt ‘m toppen met whatever you like (kan ook hartig dus, denk hierbij aan kipfilet, hummus en een bosuitje).

Nodig:
– 2 eieren
– 200 gram kwark
– 5 gram kokosolie
– theelepel kaneel
– (extra) toppings naar keuze, denk hierbij aan rood fruit, honing, kokosrasp, pompoenpitten…

Doen:
Verwarm in een bakpan de kokosolie.
Doe de twee eieren in een mok en hussel dit met een vork (zodat het eigeel uit elkaar gaat en het één geheel wordt). Voeg hier ook de kaneel bij.
Doe het ei-beslag in de bakpan en zet op zacht vuur. Na een paar minuten omkeren, nog even bakken en daarna is jouw ei-wrap klaar. Afmaken met de toppings en eet smakelijk!

Voedingswaarden (zonder de extra toppings):
Kcal = 303
Koolhydraten = 10 gram
Eiwitten = 31 gram
Vetten =  18 gram

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram