FoodPersoonlijk

Deliveroo delivers you!

geschreven door Marit december 27, 2019 0 comments
Deliveroo Delivers You

“Deliveroo delivers you!” “ME?!” schreeuwde ik uit toen ik het mailtje las. En zo geschiedde. Bijna vier weken later dan ik het mailtje las, stonden Tom en ik als verrassing voor onze familie & vrienden hun neus.

6 november 2018

De dag dat we werden uitgezwaaid door onze familie en vrienden op het vliegveld. Voor hoe lang we vertrokken wisten we toen nog niet precies. Maximaal een jaar, zeiden we. Inmiddels zijn we bijna 14 maanden verder en we waren eigenlijk nog niet van plan om naar huis te komen…

27 november 2019

Totdat we een mail kregen. Of we als verrassing voor kerst naar huis wilden vliegen… ja, echt! Dat zette onze wereld even op de kop! We waren net bezig met het opbouwen van een leven in Nieuw Zeeland… zochten werk, een woonplek en waren op zoek naar een auto…

Maar wij wilden natuurlijk niets liever dan met kerst bij onze familie (en vrienden) zijn! Natuurlijk wilden we dit! Vanaf dat mailtje zat ik met mijn hoofd al thuis. Er werden plannen gesmeed en er werd vooral heel veel gelogen. Wat we met kerst gingen doen? Met onze camperauto “Huggle” toeren!

En dat deden we ook voor een paar dagen. Een kleine week voor vertrek naar Nieuw Zeeland vertrokken we met Huggle. Auckland is een leuke stad, maar we wilden meer zien dan dat. Nog geen twee uur rijden van de stad en je komt al op de prachtigste plekjes. We hebben nog een paar hele fijne en mooie dagen gehad en hebben extra veel foto’s gemaakt, zodat we iedereen nog om de tuin konden leiden. Al was dat niet echt nodig, niemand verwachte iets en had iets door… helemaal niemand!

20 december 2019

Vrijdagochtend heel vroeg ging de wekker en begon de reis. We vlogen eerst 12 uur naar Guangzhou, hadden een 7 uur durende tussenstop (zoooo saai) en daarna nog 12 uur naar Amsterdam. Wel gek hoor, bijna niemand wist dat wij in het vliegtuig zaten. Het was een pittig lange vlucht (worth every mile!) en wat waren we zenuwachtig. Maar ook zo excited!

21 december 2019

Al vroeg landden we op Schiphol. Alles voelde al zo snel vertrouwd! Waarschijnlijk omdat wijzelf al zo lang wisten wat we gingen doen en wat ons een soort van te wachten stond. We fristen ons op en daarna ontmoetten we Maxime van het mediabureau 2twintig. Zij overhandigde het Deliveroo riders-pakket. Nu kon het echt gaan beginnen!

SURPRISE!

Tja, de rest is geschiedenis. Deze video zegt alles. Je ziet hoe iedereen reageert, hoe ze schrikken en het vooral de kortsluiting in hun hoofd. “Hoe kun je nou net nog een appje sturen vanuit de andere kant van de wereld en nu voor mijn neus staan?!”

Het is de afgelopen dagen week een ontzettende emotionele, waardevolle, maar vooral liefdevolle rollercoaster geweest. Ik had zo’n ontvangst niet durven dromen. En het grappige? Niet alleen voor ons, maar ook voor iedereen om ons heen voelde het al zo snel “normaal”, heel vertrouwd. Heel erg fijn. Aan de ene kant is er niets veranderd, aan de andere kant ook weer wel. Maar het is heel fijn om te ervaren dat we ons zo snel weer thuis voelen. Ik kan heel erg genieten van de alledaagse dingen: naar de Appie, Hema, de mensen, Nederlandse tv, radio, de autowegen… heerlijk!

En nu?

Ja, de grote vraag. Blijven we nu in Nederland? Nee, we blijven niet in Nederland. We gaan nog een kleine week flink genieten, maar daarna is het tijd om weer terug te gaan. Terug naar ons avontuur in Nieuw Zeeland, want dat willen we “afmaken”. Huggle staat op ons te wachten en als alles loopt zoals we hopen ook voor beide een baan(tje). Nog één Nederlandse winter overbruggen en dan is het (hoogst waarschijnlijk) tijd om weer echt in Nederland te settelen.

Ik wil Deliveroo nogmaals bedanken voor deze mega mooie samenwerking. Ze bezorgden deze keer geen eten, maar ons de meest bijzondere kerst ooit! Ook mijn familie en vrienden voor het warme (na de schrik) onthaal en natuurlijk jullie voor jullie super lieve berichtjes!

Deliveroo delivers

Zo zat ik er een dag voor vertrek nog bij!

Deliveroo Delivers

30 uur vliegen, maar daar stonden we dan! In onze Deliveroo jasjes, klaar om onszelf te bezorgen!

Deliveroo Delivers

SURPRISE! Worth every mile!

Deliveroo Delivers

Aangezien niemand wist dat we kwamen, was ook niet iedereen (gelijk) thuis. Extra spannend!

Deliveroo Delivers

Het was behoorlijk schrikken, maar na een paar minuten voelde het alweer als de normaalste zaak van de wereld.

Deliveroo Delivers

We kwamen overigens niet met lege handen… kerst donuts! YUM!

Deliveroo Delivers

Na alle verrassingen was het tijd voor heel veel kerstdiners en heerlijke kerstontbijtjes…

Deliveroo Delivers

Kerstbrood! Kennen ze in Nieuw Zeeland niet hoor 😉 Genieten!

Deliveroo Delivers

Koud, plat, maar is Nederland toch mooi.

Deliveroo Delivers

Extra genieten van dit soort momenten, want voordat we het weten vliegen we alweer terug.

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram