Soms maak je van die recepten waar je echt trots op bent! Dan is het resultaat zo lekker en ben je zo blij dat je een foodblogger bent en het dus kunt delen met heel veel mensen 😉 Nou, dit is zo’n recept! Baked oats met chocolade proteïne en blauwe bessen… super makkelijk, voedzaam en vooral een heel lekker begin van je dag! Maken!
Nodig (voor 1 portie):
- 40 gram havermout (ik gebruikte deze glutenvrije)
- 15 gram vegan proteïne (chocolade)
- 160 gram/ml (amandel)melk
- 40 gram blauwe bessen
- 8 gram ahorn siroop
- 5 vanille flavdrops
- 1 theelepel bakpoeder
- halve eetlepel amandelpasta
- paar eetlepels (amandel) kwark
Veel van de ingrediënten komen bij My Protein vandaan. Met code FITWITHMARIT krijg je altijd 36% korting op je bestelling, maar vanaf nu t/m 29 juli krijg je zelfs 40% korting met mijn code!
Doen:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Doe in een ovenbestendig bakje/schaaltje de havermout, proteïne poeder, melk, blauwe bessen, ahorn siroop, vanille drops en theelepel bakpoeder. Roer dit met elkaar.
- Zet het schaaltje in de oven voor 20 minuten.
- Haal het schaaltje eruit. Maak af met de amandelkwark, amandelpasta en evt. nog wat meer blauwe bessen. Toppings als kokos, pompoenpitten en/of lijnzaad zijn ook erg lekker!
ENJOY! ♥