FoodTussendoortjes

Choco-pinda koekjes

geschreven door Marit januari 8, 2015 2 Comments

Een soort van pindarotsjes, maar dan anders. Heerlijk met pure chocolade en goji bessen!

Nodig:
2 rijpe bananen
150/200 gram havermout
goji bessen
pinda’s
pure chocolade (ik gebruikte 85%)
optioneel: 1 scoop eiwitpoeder (ik gebruikte peanutbutter – chocolate)

Doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen in een bak en doe de havermout erbij. Eventueel nog wat kaneel en/of eiwitpoeder. Ik had toevallig nog een scoop liggen, maar het kan ook prima zonder! Doe er alvast wat pinda’s bij en maak er één geheel van. Maak er dan ongeveer 10 koekjes van. Leg deze op een bakplaat met bakpapier. choco pindaVoor 20 minuutjes de oven in op 180 graden. Ondertussen kun je wat chocolade in een bakje doen en dit boven op een pannetje met kokend water leggen, zo smelt het. Als de koekjes de oven uit komen doe je de chocolade er met een lepeltje er overheen en leg je er na wat pinda’s en goji bessen op! Yuhhuuuummmm! Goede vetten door de pinda’s en een heerlijk tussendoortje!

2 Comments

Esmeralda januari 8, 2015 at 14:09

Hi Marit, ze zien er heerlijk uit. Wil het vanmiddag gaan maken, wat voor soort pinda’s heb je gebruikt?

Antwoord
diana januari 9, 2015 at 18:26

oooh deze maak ik vaak voor ontbijt maar dan zonder de chocolade (dat is me net te veel werk zo s ochtends)

heerlijk zijn ze!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Follow on Instagram