DinerFoodLunch

Challenge Monday: #meatlessmondaychallenge

geschreven door Marit juni 26, 2017 1 Comment

Naar mijn idee gaan we met z’n allen steeds bewuster met voeding om. Wat is wel gezond en wat is niet gezond? Wat werkt wel voor mij, wat niet? Hoe komen producten tot stand en welke ingrediënten worden hiervoor gebruikt/ergens ingestopt... ook staan we steeds meer stil bij het eten van vlees. Als ik er bij stil sta vind ik het ook echt een gek idee: vlees eten. Dieren doden voor onze voeding. Toch ben ik nog steeds niet op het punt gekomen dat ik hier volledig mee kan stoppen, ik vind het lekker en ik heb het idee dat ik het mezelf moeilijk ga maken betreft etentjes en werk. Je hoort het al, ik kan er nog niet zonder. Maar dat betekent niet dat ik me er bewust van ben en steeds vaker vegetarisch probeer te eten. En zo kwam ik bij de volgende challenge.

In de Challenge Monday van deze week daag ik jullie uit om vandaag een “Meatless Monday” in te lassen, oftewel een vegetarische dag. Een dag zonder vlees, om te ervaren dat dit ook kan en er genoeg lekkere vegetarische opties zijn. Wie weet bevalt het je zo goed, dat je het vaker een maandag inlast. Het is echt heel leuk om eens in de supermarkt rond te kijken wat voor vleesvervangers er tegenwoordig zijn… a lot!

Doe jij vandaag mee? DOEN! Laat dit zien door op Instagram de #meatlessmondaychallenge bij je foto te gebruiken. Ik ben heel benieuwd naar wat er op jouw bordje verschijnt!

Happy (meatless) Monday! ♥

PS. De salade van de foto is zeker een aanrader, recept vind je bij mijn laatste foto op Instagram!

1 Comment

Romy juni 26, 2017 at 12:58

Top challenge! Ik las steeds vaker een vleesloos dagje in en dat bevalt me prima! Maar helemaal zonder… kan ik inderdaad ook niet. Herkenbaar dus!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs