DinerFoodLunch

Challenge Monday #eattherainbowchallenge

geschreven door Marit mei 8, 2017 0 comments

Wauw, wat vond ik afgelopen week TOF! Ik heb zoveel ontbijtjes voorbij zien komen en zo mee zitten smullen van alles wat naar mij werd toegestuurd. Super leuk dat jullie meededen en ook bedankt aan de mensen uit mijn omgeving voor het foto sturen van hun dagelijks ontbijt! #elkedageenanderontbijt

En zoals je niet ontgaan zal zijn, het is weer MAANDAG! Tijd voor een nieuwe challenge! Zomer of winter, lente of herfst, het bevalt me de laatste paar maanden ontzettend goed om te lunchen met een kleurrijke salade. Allerlei kleurtjes en vitamientjes op mijn bord die ik (na de foto) door elkaar hussel en lange tijd van geniet. Een broodje ei vind ik ook heerlijk, maar van zo’n salade word ik echt blij en krijg ik ontzettend veel energie! Zoals je weet zijn er allerlei verschillende kleuren groenten en ook fruit. Door verschillende kleuren groente te eten, krijg je ook meer verschillende voedingsstoffen binnen. Het is niet alleen een uitdaging om allemaal verschillende kleuren op je bord te krijgen (je hebt al snel veel rood en groen), maar geef toe.. het ziet er toch echt heel aantrekkelijk en lekker uit?

Daarom daag ik jullie deze week uit om kleurrijk te eten! Maak er een regenboog-feestje van op je bord. Je kunt voor verschillende soorten groenten kiezen, bonen, sla, kiemgroenten, vega/vis/vlees, ei, saus… daag jezelf uit om er een kleurrijk feestje van te maken! Hieronder heb ik als voorbeeld wat van mijn kleurrijke salades neer gezet.

Ik ben heel erg benieuwd wat jij er van maakt! Deel jouw creatie met #eattherainbowchallenge en inspireer ook anders met jouw kleurrijke maaltijd. En geniet er natuurlijk ontzettend van!

Happy Monday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram