DinerFoodLunchOntbijtTussendoortjes

Body&Fitshop new in!

geschreven door Marit juni 22, 2017 2 Comments

Elke maand, elke week, misschien wel elke dag komen er nieuwe producten in de webshop van Body & Fitshop. Behalve dat ik zelf regelmatig een bestelling plaats, krijg ik af en toe ook iets opgestuurd (lucky me!). Vet leuk en lekker! Met alle plezier ga ik aan de slag en test de nieuwe producten uit om het vervolgens weer met jullie te delen. Komt ‘ie!

Smart satésaus
GEK ben ik op satésaus. Sowieso smaakt alles beter met iets van pinda’s. Ik maak dan ook graag nasi met satésaus en natuurlijk kroepoek. Deze keer maakte ik spiesjes met kippendij en daar serveerde ik groenten, rijst, kroepoek en natuurlijk satésaus bij. Deze ‘smart’ variant bevat 82% minder suiker dan de normale variant en bevat minder calorieën. Smaak vond ik eigenlijk niet anders dan de normale versie, dus yumyumyum!

Smart pizzasaus
Nu kun je al lekker en gezond genieten van de groente-pizza’s van Magioni, B&F heeft nu ook een gezondere variant van pizzasaus uitgebracht. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, kant en klaar en smaakvol door verse kruiden! Smaakte heerlijk op mijn courgette-pizza met kip.


Smart Squeeze

Eerlijk gezegd had ik niet zo’n goed gevoel hierover, maar toch ging ik het proberen. En verassend lekker dat het was! Het is echt een soort pudding, vooral de karamel variant was super lekker! Daarnaast is het super handig om mee te nemen, lekker op een zomerse dag en heeft het maar ongeveer 80 calorieën met 12 gram eiwitten! Jep, het proberen zeker waard!


Mars eiwitrepen

Geen idee hoe lang dit al in de B&F schappen ligt, maar dit MOEST ik proberen! Mars eiwitrepen! Iets compacter dan een echte mars, maar ik vind ze echt mega lekker en neem altijd een reep mee naar werk. Deze variant heeft 200 calorieën en 19 gram eiwit. Een normale variant heeft veel meer suiker en vet en minder eiwitten. Er zijn ook bounty en snickers eiwitrepen. Bounty is echt mijn lievelings, maar helaas heb ik de eiwitrijke variant nog niet geprobeerd, omdat deze niet op voorraad zijn.


Smart Break
Super nieuw bij B&F: smart breaks! Een soort van knoppers (je kent ze wel), maar dan anders. Mij maak je blij met alles waar chocolade in zit, dus lekker vind ik het! En super handig om gewoon bij je te hebben als tussendoortje. Per wafel 5,3 gram eiwit en 129 calorieën.

Dat waren de vijf producten die ik de afgelopen tijd heb getest. Ben benieuwd of jij al iets hebt besteld of nu juist ergens nieuwsgierig naar bent? Heb je vragen over de producten, let me know! 

2 Comments

Babs juni 22, 2017 at 14:09

Maar wat vond je nou van de saté saus? Dat staat niet in je review ?

Antwoord
Marit juni 22, 2017 at 16:40

OMG! Ja, vet lekker dus!!! Ga ik er NU in zetten, thanks haha!!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs