FoodPersoonlijkSporten

Back on track

geschreven door Marit augustus 10, 2014 1 Comment

Back on track… Terug op de baan, terug op de route. De route van gezond en sportief.

Na wat festivalletjes, dagjes uit, etentjes, taartjes, wijntjes en sporten overslaan is het weer tijd voor mij om op de route te komen. De afgelopen weken onwijs genoten, soort van vakantie in eigen land gehad met een klein beetje werken tussendoor. Niet echt op vakantie, want dat was ik in Maart al geweest. (Maandje Azië) Maar met dit mooie weer van afgelopen weken voelde het ook als vakantie in Groningen.

Maar ik merk aan m’n lichaam dat het ook weer zin heeft in rust, regelmaat, sporten en gezond eten. Dus vandaar dat ik een blogje hierover schrijf. Dan leg ik ook voor mezelf vast dat ik vanaf morgen (idd, nooit uitstellen, gewoon NU, maar toch nog even bijkomen van het festival met comfortfood op de bank, hihi) ben ik weer back on track!

Via instagram zie ik dat veel van jullie op vakantie zijn geweest. Lastig om je weer tot het sporten en gezond eten aan te zetten? Vertel me hoe jullie dit aanpakken!

Voor mij is het een kwestie van wekker zetten, gezond ontbijtje en daarna sporten. Dat is voor mij direct een goed begin van de dag en daarmee motiveer ik mezelf. (Om de rest van de dag gezond te eten, zodat ik het sporten ergens voor doe) Vooral als ik snel merk dat ik terug zit op m’n oude kracht geeft me dat veel motivatie. En daarbij motiveert instagram mij ook enorm met al jullie sportieve en inspirerende foto’s!
Dus terug naar het gezonde eten, strenger zijn met sporten, meer werken, meer bloggen, maar natuurlijk ook vooral blijven genieten!

1 Comment

Danielle augustus 11, 2014 at 07:26

Goed bezig! Zag op insta dat je ook naar Paradigm was. Goed feestje hè.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram