Food

3 jaar, 3 winacties, 3×3 winnaars!

geschreven door Marit juni 5, 2017 0 comments

In verband met het DRIE jarig bestaan van Fit with Marit was het afgelopen week feest op mijn blog! Ik mocht DRIE winacties doen in samenwerking met bedrijven waar ik zelf ook altijd leuk samenwerkingen mee heb. Zij maken mij blij en ik maak jullie (hopelijk) nu weer blij! Per winactie mag ik DRIE pakketten weggeven, hieronder maak ik de winnaars bekend!

Winactie #1 – Run2day 
Maandag daagde ik jullie uit om tijdens je workout de korte broek aan te trekken #kortebroekchallenge. Die benen mogen geshowd worden! Niet alleen deze week natuurlijk, maar altijd! Jullie tagden me in jullie foto’s en ik zag allemaal blote benen voorbij komen, super leuk dat jullie mee deden.
Natuurlijk heeft de prijs van alles te maken met de korte broek, ik mag namelijk drie korte broekjes weggeven. De winnaressen: Joelle (@joellevdleij), Melissa (@melissa_fitread) en Wendy (@wendy_springer) Gefeliciteerd meiden, willen jullie mij een mailtje sturen met jullie maat en adres?! Veel plezier met sporten in nieuwe korte broek!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Ik mag namelijk t/m zondag jullie nog een leuke kortingscode aanbieden!
Met de kortingscode “FITMARIT3” krijg je 20 euro korting op je hardloopschoenen.
Met de kortingscode “FITMARIT333” krijg je 15 euro korting op hardloopkleding bij een minimale besteding van 75 euro!
Koringcodes zijn t/m zondag geldig dus slaaaa je slaaag!

Winactie #2 – Body&Fitshop
Woensdag deelde ik mijn favoriete pannenkoek-recept. Dit recept is super easy, vol eiwitten, voedzaam en ook nog een lekker. Ik vroeg jullie een reactie achter te laten met waar je het liefst mee ontbijt. Er er zijn wat reacties achter gelaten, oef! Echt super leuk en wat een inspiratie voor mij voor nieuwe ontbijt-recepten!
Aangezien er bij de meeste reacties alleen een voornaam staat en geen mailadres, heb ik een reactie achter gelaten op de reactie zelf. De winnaars zijn geworden: Maaike, Marjolein en Stefani. GEFELICITEERD! In de blog kun je zien of ik op jouw reactie gereageerd heb. Als dat zo is, stuur me dan een mailtje met jouw adres gegevens en ik stuur jou het pannenkoeken-pakket zo snel mogelijk op! Veel bakplezier!

Winactie #3 – Obrigado kokoswater
In de afgelopen weken ben ik ontzettend blij geweest met de samenwerking met Obrigado. Met die warme temperaturen is er niets lekkerders dan een koud flesje kokoswater uit de koelkast halen. Drie van jullie hebben zeer binnenkort ook 6 flesjes kokoswater in de koelkast + een handdoek + beachset. Ik vroeg jullie om een reactie achter te laten en te vertellen van welke coco-combinatie jij loco werd. De drie winnaars zijn geworden: Manon, Denise en Kim. Gefeliciteerd meiden! In de blog kunnen jullie zien dat ik op jullie reactie gereageerd heb. Sturen jullie me een mailtje met jullie adresgegevens? Dan komt het pakket zo snel mogelijk jullie kant op!

Winnaars, gefeliciteerd! En voor de rest: bedankt voor al jullie lieve berichtjes, Fit with Marit heeft zich jarig gevoeld! 😉 Ik hoop dat ik jullie het komende jaar weer blij mag maken met recepten, weetjes, challenges, tips, events en andere dingetjes op mijn blog.

♥♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs