DrinkenFood

100% natuurlijk drinken

geschreven door Marit juli 31, 2014 1 Comment

Het gaat tegenwoordig veel over zo natuurlijk mogelijk en geen toevoegingen. 100pjuice heeft nu 100% natuurlijke sapjes uitgebracht. Deze sapjes zijn verpakt in kleurrijke pakjes van 500 ml en bevatten geen kunstmatige smaak, kleur en zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen toegevoegde suikers! Al die happiness in 1 pakje!
Ze hebben 7 verschillende smaken uitgebracht, combinaties van fruit en groentesapjes. Hiervan heb ik er 6 getest. Elke dag heb ik er één open gemaakt met iemand die op bezoek was. Delen was niet erg, want de sapjes waren super vullend! Het zijn vrij dikke, troebele sapjes en bij alle sapjes proefde je echt wat erin zat. Je keek op de verpakking tijdens een slok, en je proefde overal wel een vleugje van! Hieronder zal ik neerzetten wat ik ervan vond, de namen alleen al zijn erg leuk bedacht!

De smaken:
Cherry Oh Berry: een warme bessensap, met een vleugje kaneel
La vida Loca: veel verschillende tropische smaken die je proeft v(kokos, jammie!)
The Green Mile: super fris, de appel proef je goed (dit was mijn favoriet)
Carribean Queen: door de druiven lekker fris, je proeft een vleugje van alles wat erin zit
Beetle Juice: super lekker! Je proeft dat er biet in zit, maar dit wordt ook weer weggehaald door de fruitsmaken
Bananarama: oranje! en heel lekker! niet zo troebel en heerlijk om op zo’n manier groenten binnen te krijgen

Zaosl je ziet vond ik alles vooral heel erg fris, het vult bovendien super erg, dus heerlijk om als tussendoortje bij je te hebben. Zeker een aanrader om de smaken eens te proberen!
Wil je weten waar je ze kan kopen of wil je meer informatie, check dan de website.

SPREAD THE LOVE!

1 Comment

Marion oktober 17, 2014 at 09:32

Hee hoi!’ Ik kwam je blog tegen echt super leuke ideeën en tips heb je er opstaan! En zo zag ik dit drinken en dacht dit lijkt mij wel wat.. Alleen ze zijn met een nieuwe website bezig daarom de vraag moet je dit op die site bestellen of kun je dit ook ergens kopen in Groningen? Liefs Marion

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram