FoodPersoonlijk

10 food confessions

geschreven door Marit mei 12, 2015 4 Comments

Leonie, bekend van ‘Gewoon wat een studentje savonds eet’ vertelde op haar site wat haar 10 food confessions zijn en daagde anderen uit dit ook op te schrijven. Vind ik alleen maar leuk! Dus, bij deze mijn 10 food confessions!

1. Sinds ik op mezelf woon (6 jaar nu) kan ik het aantal keer aardappels schillen op één hand tellen.
2. Als ik niet bij mijn laatste hap heb ‘stil gestaan’ word ik gek en zoek ik iets om te eten.
3. Vaak heb ik na het avondeten ergens nog een beetje trek. Dit stil ik door kruidenthee met één blokje Tony’s chocolade te eten. Dan voel ik pas dat ik genoeg avondeten heb gehad.
4.  Ik kan geen eten delen. Ik kan bijvoorbeeld niet tijdens uiteten iets kiezen en dan de helft ruilen met diegene met wie ik uit eten ben. Daarom ben ik ook niet zo fan van tapas. Gewoon een bord voor mezelf, dan weet ik precies wat ik kan eten en doe ik er zolang over als ik wil.
5. Net zoals Jenny, eet ik ALTIJD mijn bord leeg. Ik zou echt nooit een hapje kunnen laten liggen.
6. Mijn vriend biedt best vaak aan voor mij koken of me een ontbijtje op bed brengen, maar ik doe het liever zelf, omdat ik dit zelf wil bepalen.(Gemeen he?!)
7. Als iets lekker is zeg ik dat de HELE tijd. ‘Lekker he?’ ‘Oh, wat is dit lekker!’ Oh man, heeeerlijk dit!’
8. Ik zie dat de andere meiden die het ingevuld hebben veel frisdrank drinken, ik heb het juist op koffie gemikt. In de zomer ijskoffie.
9. Maakt niet uit wat mijn lunch is, ik neem altijd een gekookt ei mee. (Zet ik in de ochtend op tijdens mijn make up op doen)
10. Net zoals hardloopchick Laura kan ik de hele dag door eten. Heb ik mijn ontbijt op, dan denk ik aan mijn lunch. Tijdens mijn lunch denk ik aan het avondeten. Als ik in bed lig denk ik aan mijn ontbijt.

Nu ben ik ook benieuwd naar de jouwe!Dus heb je ze opgeschreven of ga je dat doen? Herken je je inde mijne? Let me know! Leuk om te lezen!

food confessions

4 Comments

Hester mei 12, 2015 at 11:30

Wow, echt letterlijk elk punt zó herkenbaar! Inderdaad ik houd ook echt niet van frisdrank. Zit dus nu ook met een koffie je blogje te lezen 🙂

Antwoord
Louzziej mei 12, 2015 at 12:58

Haha superleuk en hetkenbaar. Ik ben er de laatste tijd stuk relaxter mee geworden en delen. Dat stilstaan bij die laatste hap; wat bedoel je daar dan mee?! Haha kan me echt wel voorstellen dat je zonder het door hebt de laatste hap neemt en dan …

Antwoord
Marvin mei 12, 2015 at 13:33

Het niet kunnen delen is heel herkenbaar! I don’t share food 🙂

Antwoord
Maaike augustus 17, 2017 at 11:15

Haha sommige echt heel herkenbaar. Nummer 7 doe ik ook altijd en als er niemand is ga ik foto’s maken of een “eetvlog” maken om mensen alsnog te vertellen hoe lekker mijn eten wel niet was. Daarnaast denk ik altijd in de ochtend bij college al aan wat ik in de avond wil gaan eten haha. Vriendinnen krijgen vaak om 11u al een appje van me of ze zin hebben in een rijstgerecht.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram