Disclaimer

Zoals je misschien al wel hebt kunnen zien op mijn blog schrijf ik af en toe advertorials. Dit zijn door mijzelf geschreven blogposts. Een advertorial is een blog waar een merk voor betaalt. Klinkt misschien gek dat hiervoor wordt betaald, maar dat is omdat ik het merk promoot en het er daar tegenover voor zorgt dat ‘Fit with Marit’ kan blijven bestaan. Het schrijven van een advertorial doe ik als ik achter een merk of product sta en ik zal hierin altijd mijn eerlijke mening delen. De advertorials die ik schrijf passen naar mijn idee ook goed in wat ik met ‘Fit with Marit’ wil uitstralen en wat ik jullie wil vertellen. Onder een blogpost zal ik altijd vermelden of het om een advertorial gaat.

Ook schrijf ik af en toe reviews, denk hierbij bijvoorbeeld aan een hotspot-blog die ik iedere week probeer te schrijven. Ook krijg ik regelmatig producten opgestuurd, zoals sportkleding, schoenen, voedingsproducten etc. Reviews schrijf ik uit mezelf, als ik gewoon enthousiast ben over bijvoorbeeld een plek of product. Dit omdat ik ook met ‘Fit with Marit’ jullie op de hoogte wil houden van allerlei dingetjes die betrekking hebben op sporten en (gezond) eten.

Laat dus voorop staan dat ik op mijn website vooral sport en eet gerelateerde blogposts schrijf, altijd mijn eerlijke mening deel en ik het erbij vermeld wanneer het om een advertorial gaat.

Voor vragen en of opmerkingen, contact mij gerust.

Elke zondag m'n nieuwsbrief in je mailbox!

Elke zondag m'n nieuwsbrief in je mailbox!