Over mij

HEY! Wat super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Om te weten wie of wat er achter de blogposts schuilt, ik zal me even voorstellen… Ik ben Marit, 26 jaar, een oprjochte Fries, maar samenwonende met mijn vriend in het fijne Groningen.

Op mijn blog kom je vooral dingen tegen op het gebied van voeding en sporten. Iets waar ik mijn hele leven al veel mee bezig ben. Mijn jeugd doorgebracht in Thialf, daarna de student uitgehangen in Groningen. De kilo’s vlogen eraan. Ik was net op mezelf gaan wonen, dus ik moest me automatisch meer bezig houden met koken en eten. Wat op een gegeven moment bewust een ongezonde balans werd tussen eten en sporten. Overmatig sporten, weinig eten. Gelukkig zag ik na een tijdje in dat ik zo niet verder wilde. Ik wilde mijn energie terug! Ik heb me aangemeld bij de sportschool, deed kennis op door vrienden en het internet en begon met krachttraining. In de afgelopen jaren heb ik naar mijn idee een balans gecreëerd tussen sporten, eten (gezond en ongezond) en genieten. Ik merkte dat ik mijn verhaal wilde delen en dat ben ik dus 2,5 jaar geleden gaan doen via deze blog!
Ik ben dus nog steeds dagelijks bezig met (gezonde) voeding en sporten. Door dit te delen op social media (blog, Facebookinstagram en tegenwoordig zelfs op YouTube!) hoop ik ook anderen hierdoor te inspireren & motiveren! Ik blijf altijd bezig om de fitste versie van mezelf te worden en te blijven, maar daarnaast ken ik ook struggles en gaat het niet altijd vanzelf. Op mijn blog kun je dus van alles vinden: persoonlijke verhaaltjes, recepten, tips, work outs, challenges, weetjes…. Ik zou zeggen: neem vooral een kijkje!

Naast deze passie doe ik ook nog andere dingen in het leven! Ik spendeer graag tijd met mijn lieve familie en vrienden en woon dus samen met de leukste en liefste jongen van de wereld (ja, echt). Daarnaast combineer ik deze blog met mijn andere passie: werken met kinderen. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster aan de Hogeschool in Groningen en inmiddels werk ik met veel plezier als pedagogisch medewerkster. Ook geef ik samen met Kelly hardlooptraining bij Running Girls Groningen en tussendoor probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Genoeg over mij! Kijk vooral lekker rond op mijn site en laat vooral een berichtje achter, vind ik hartstikke leuk!

krachttraining