DinerFoodLunch

Zomers en fris gerecht

geschreven door Marit juli 17, 2014 0 comments

Wat een hete dag! Heeeeeer-lijk! Zomer in Nederland, zomer in Groningen, ik hou er van.
En een zomers dagje vraagt om een zomers recept, dus bij deze!

Ik had zin in iets luchtigs en fris en nam een kijkje in mijn koelkast, ik had best veel restjes en heb wat in elkaar geflanst… Het resultaat was yuuuuummmyyy!

Nodig:
– Couscous
– Fetakaas
– Serranoham
– Galia meloen
– Paprika
– Sperziebonen
– Verse munt
– Pijnboompitjes

Doen:
Sperzieboontjes koken, couscous bereiden en de rest gewoon snijden en mixen maar!

Je kunt natuurlijk wat dingetjes weglaten of toevoegen, maar bovenstaande raad ik, en mijn zusje, jullie zeker aan! Lekker zomers!

Eet smakelijk!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram