DinerFood

Wat eten we vandaag? Spaghettiiii!

geschreven door Marit maart 5, 2015 0 comments

Een maaltijd die perfect is na je work out, maar ook voor je work out. Ook als lunch trouwens. Het maakt allemaal niet uit. Het was een probeerseltje en pakte goed uit. Daar hou ik van. Komt ‘ie!

Nodig: (dit is voor 2 personen)
– 120 gram volkoren spaghetti
– 2 tilapia vissies (zo’n 200 gram)
– 200 gram cottage cheese
– 10 zongedroogde tomaten
– 1 tomaat
– 1 courgette
– 1 ui
– paar teentjes knoflook

Doen:
Water in een pan en aan de kook brengen. Dan de spaghetti erbij.
In een pan wat olie en dan de vis er in leggen en op laag vuur bakken. Af en toe omdraaien. (Lekker met wat peper en zout erbij)
De ui en knoflook snijden en dit fruiten in een pan met wat olie.
De courgette snijden en deze bij de ui en knoflook voegen. Later ook de tomaat snijden en erbij. (Ook lekker met peper en zout)
Als dit gebakken is, is inmiddels de spaghetti en de vis vast ook klaar.
De spaghetti afgieten en verdelen over 2 borden. Daarover de groente mengsel. Daarover wat lepels cottage cheese (ik deed 100 gram per persoon) en daarover strooi je de zongedroogde tomaat (die sneed ik in kleine stukjes)

Per persoon zijn de voedingswaarden:
Kcal = 550
Koolhydraten = 58 gram
Vet = 14 gram
Eiwit = 44 gram
Per maaltijd ook in te vullen op de app myfitnesspal: Fit with Marit – vis-spaghetti-cottage cheese.

 

Eet smakelijk! 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram