DinerFoodLunch

Wrappizza met geitenkaas en vijg

geschreven door Marit september 13, 2016 0 comments

Man man man, wat een nazomer zeg! Hier word je toch mega gelukkig van!? Nog steeds geen stamppot, maar we gaan gewoon lekker door met de zomerse maaltijden. De tijd van de vijgen is aangekomen, heerlijk! In combinatie met geitenkaas, heerlijk! Ook ben ik tegenwoordig een beetje verslaafd aan de smart wraps van de Body & Fitshop. Deze zijn eiwitrijk en als je ze in de oven doet, mega krokant. Ik probeerde de wrap met de geitenkaas-vijg combi en deze is zeer geslaagd, dus bij deze deel ik het met jullie. Het recept is erg simpel. Gebruik het al skinny lunch (check de voedingswaarden per wrappizza), eet er twee of eet er nog iets naast.

Nodig:
– 2 plakken honing geitenkaas (35 gram)
– 1 vijg (50 gram)
– 1 smart wrap
– evt: nog wat sla of andere groenten

Doen:
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De wrap op een bord. De vijg afspoelen, deze in plakjes snijden. De vijg en geitenkaas over de wrap verdelen.
De wrap op een met met bakpapier bekleedde plaat, in de oven voor 5 minuten op 180 graden.

Voedingswaarden:
Kcal = 317
Koolhydraten = 29 gram
Eiwitten = 20 gram
Vetten = 13 gram

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram