Fat with MaritFood

Nutella Oreo cheesecake

geschreven door Marit oktober 24, 2017 1 Comment

Dit is een perfecte taart voor de echte Nutella én Oreo lovers. Het is een flinke chocolade overload, maar elke hap is genieten!

Nodig: 
– 2 rollen Oreo koekjes (2 x 176 gram)(en wat extra voor de toppings)
– 200 gram Nutella
– 300 gram monchou
– 60 gram boter
– 250 ml. slagroom
– 50 gram suiker

Doen:
Voor de bodem: maak van de Oreo koekjes kruimels. Dit kan door een keukenmachine te gebruiken, maar je kunt ook (wat ik deed) met een theedoek aan de slag gaan en heel hard stampen en slaan.
Verwarm de boter in een steelpannetje. Als dit gesmolten is, voeg je de Oreo kruimels toe en roer dit. Bekleed de bodem van een taartvorm (22 of 24 cm) met bakpapier. Als de Oreo kruimels en boter met elkaar vermengd zijn, verdeel je dit over de bodem. Stamp goed aan. Zet dit in de koelkast totdat je klaar bent met de vulling.
Voor de vulling: klop de slagroom. Voeg hierbij de suiker en klop dit tot een geheel. Voeg daarna de monchou en Nutella toe en maak hier één geheel van. Haal de taart uit de koelkast en verdeel het mengsel over de bodem. Zet dit in de vriezer voor 2 uur. KLAAR! Maak af met nog wat gebroken Oreo koekjes.
Je kunt de taart een aantal dagen bewaren in de koelkast.

Geniet er ontzettend van! ♥

1 Comment

Jacolien oktober 24, 2017 at 12:37

Wauw ziet er heerlijk uit! Ik ga hem morgen maken. Dankje voor het recept.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Volg op Instagram