FoodLunch

Broodje kerrie hummus met falafel

geschreven door Marit november 8, 2017 0 comments

Sinds ik de kerrie hummus (van Maza) heb ontdekt is dit niet meer weg te denken bij de lunch. Ik vind het zo lekker! Omdat ik nog falafel in de koelkast had liggen, wilde ik deze combineren met de hummus. Een verassend lekkere combinatie, al zeg ik het zelf! Een voedzame, lekkere en veganistische lunch. Nog wat groentes on the side, en jij hebt genoeg energie om de rest van de middag te knallen!

Nodig:
– 2 boterhammen (volkoren)
– 40 gram kerriehummus (deze)
– 3 spicy falafel balletjes
– topping naar keuze (tomaatjes, kiemgroenten, sojabonen, kruiden)

Doen:
Besmeer de boterhammen met elk 20 gram hummus. Probeer de falafel balletjes in reepjes te snijden en verdeel dit over het brood. Maak af met wat jou lekker lijkt!

Eet smakelijk!

Voedingswaarden (zonder toppings):
Kcal = 372
Koolhydraten = 36 gram
Eiwitten = 13 gram
Vetten = 19 gram

Mijn andere blogs

Laat een comment achter